Vårt rum Söndag 4 oktober. Mulet och grått med svag vind. 9 grader. Vinga 3 ms.
SMHI spår: Molnigt och i natt dis eller dimma och 5 till 10 grader. Sedan dimmoln, som lättar på många håll, då 10 till 15 grader. Vind omkring väst.
Kattegatt: Växlande 1 till 5. Måttlig till god sikt, nattetid lokalt dimma.

Tidig frukost och därefter kom vi snabbt iväg till Brith där jag bara släppte ner TV-Tidningen i hennes brevlåda och sedan påbörjade resan till Sturup. Ingrid körde första biten till trakterna av Laholm där hon stannade för att gå på toan.
När vi sedan fortsatte färden körde jag resten av vägen fram till parkeringn i Sturup. Den var lätt att hitta och sedan var det lätt att hitta fram till själva terminalen.
Vi hamnade vid det ställe vi skulle lämna bagaget, men det var inte öppet ännu. Vi fick vänta en stund innan mottagningen öppnade, men trots att kön var lång gick det snbbt.
Då vi blivit av med bagaget gick vi vidare och stannade vid det första fiket där vi köpte var sin fika och smörgås. Det smakade bra och fungerade väl som lunch. Sedan promenerade vi bort till butikerna och handlade lite godis och något mer. Men vin och sprit fick vi inte handla.
Sedan strosade vi runt tills det var dags att gå ombord på planet.
Flygningen till Katowicze gick lugnt och fint och direkt efter landningen hittade vi den buss som skulle köra oss till Krakow. Turen dit tog ungefär en och en halv timma. Och sedan fick vi våra rum och en dryg timma för att checka in och göra oss hemmastadda på hotellet.
Sedan samlades vi i lobbyn innan vi promenerade till kvällens restaurant. Promenaden dit tog ungefär en halvtimma och vi fann en fullständigt fantastisk restaurant. Makalös miljö med fina utsmykningar och fantastisk mat.
Måltiden tog lång tid, så när den var undanstökad promenerade vi alla hem till hotellet.
Därmed var denna dag slut.

Bilden till höger är tagen i vårt rum.

Tillbaka till startsidan