walesdrake Welsh Weekend 2012

Söndagen den 15 april

I Mold och Liverpool

Vi gjorde oss ingen direkt brådska på morgonen. Halva gruppen åkte iväg tidigt för att köra gokart. Vi andra tog det lite lugnare. En del stannade på hotellet och andra, som Ingrid och jag, åkte till Chester för att vandra runt där.
Vi fick besvär när vi skulle lämna Chester. P-automaten vägrade ta mitt VISA-kort och sedan även mina pengar. Tvingades tillkalla hjälp av vakten. Han släppte ut mig utan att jag behövde betala!
Därifrån åkte vi direkt till Ellesmer Port Boat Museum där vi först bjöds på lunch och sedan hade gott om tid att gå runt och titta. Mycket intressant.
Det tog en god stund!
Sedan åkte vi till Moldsworth Motor Museum. Där fanns ett antal bilar av skilda slag, och inte minst i skilda stadier av förfall. Några var riktigt fina, andra bara skräp! Dessutom tusentals lösa delar, tekannar, böcker, pinaler med mer eller mindre anknytning till bilar. En salig blandning alltså.
Där efter hem till hotallet och det var nära på direkt dags att göra sig i ordning för middag, vilket även denna dag blev en synnerligen trevlig tillställning.

Staden Chester

Ellesmer Port båtmuseum

Moldsworths motormuseum

Alla bilarna


 

Denna sida ändrades senast